Atasi kulit kering anda dengan cara mudah

ORANG MALAYSIA DAN KULIT KERING SUDAH SINONIM!

BUKAN SALAH ANDA!.

Dah memang iklim kita begitu..tambah keadaan sekarang yang hujannya tak menentu..memang buatkan kulit kita jadi TAK BEST!

kulit kering mngelupas ji-ji coffee scrubkulit kering mngelupas ji-ji coffee scrub

Antara sebab kenapa kulit anda kering,mungkin badan anda kurang air..mungkin juga kerana produk-produk yang anda gunakan untuk merawat jerawat anda tapi dengan cara mengurangkan minyak yang baik untuk kulit dan wajah anda.

Bercakap pasal kulit kering,mengelupas dan kusam memang dah jadi sinonim dengan rakyat malaysia.Sebab itu juga lah losyen-losyen pelembap sangat laris sedangkan losyen-losyen tersebuat hanya bantu untuk lembapkan dari luar sahaja dan selalunya losyen-losyen tersebut tidak selesa..berminyak.Perasan tak,selepas itu kulit anda kembali kering?

Yang paling tak best adalah,kulit anda kering.Jadi anda pakai losyen untuk nampak lembap.Tiba-tibe disebabkan minyak pelembap yang tak baik untuk kulit,jerawat pulak yang timbul.Atau jeragat jadi banyak?Pernahkan jadi macam tu? Dah bertambah-tambah pula masalah kulit.

Kenapa tak rawat dari dalam?

Kulit kering wajib dirawat dari dalam.Rata-rata 80% dari mereka yang bermasalah kulit kering,megelupas dan merekah yakin dan berjaya merawat kulit kering dari dalam.Sedangkan 20% sahaja yang masih menumpukan rawatan yang hanya menampakkan kulitnya seakan-akan lembap.

ANDA PERNAH DENGAR MENGENAI RAW SUGAR , JOJOBA OIL , ARGAN OIL ,COCOA BUTTER , SHEA BUTTER , dan ARGAN OIL?

Keenam-enam bahan organik di atas adalah agen pelembap organik paling baik untuk kulit manusia.Kerana tekstur minyaknya seakan-akan minyak yang dirembeskan ke kulit kita.

Walaubagaimanapun,bahan-bahan organik tersebut mestilah digunakan dengan cara yang betul dan campuran yang betul.Kerana anda tak lain tak bukan perlu selesaikan masalah utama yang ada pada kulit anda terlebih dahulu.

JI-JI COFFEE SCRUB adalah jalan terbaik untuk anda yang bermasalah kulit kering!

Ji-ji Coffee Scrub merupakan coffee scrub premium yang menggabungkan bahan-bahan 1005 organik yang berkualiti tinggi.Ia teridiri daripada Kopi premium dari USA,raw sugar,jojoba oil,argan oil,olive oil,shea butter,cocoa butter dan vanilla extract.

Yang bestnya campuran bahan-bahan tersebut sangat sempurna kerana anda memang sangat perlu scrub kulit anda!YES anda perlu scrub kulit anda!

Sebelum anda rawat kulit anda yang kering,anda perlu scrub kulit anda supaya sel-sel kulit mati yang ada tanggal terlebih dahulu.Kemudian,bahan-bahan yang anda akan bantu lembapkan kulit anda dengan menyerap ke dasar kulit.Kalau anda tak tanggal,sel kulit mati yang penuh di bahagian paling atas kulit anda,masalah anda takkan selesai.

Scrub 2 atau 3 kali semingu sahaja pasti mengekalkan kelembapan kulit anda tanpa perlu menggunakan losyen pelembap lagi!

 

 

 

TESTIMONI / FEEDBACK CUSTOMERS

KLIK SINI

HARGA ISTIMEWA UNTUK ANDA

HARGA BIASA : RM 60.00

HARGA PROMOSI OKTOBER : RM44.00 SAHAJA !!!

WHATSAPP

JI-JI KULIT KERING

KE

012-3377045