Hapuskan jeragat , jerawat muka dan badan anda

JERAWAT BATU , JERAWAT NANAH , JERAGAT SEMUA NI MEMANG TAK BEST!

jerawat

jeragat

Sebelum cerita panjang-panjang pasal jerawat dan jeragat ni,satu je perkataan yang paling sesuai….

GIVE UP!

Ramai yang bermasalah jeragat dan jerawat ni dh give up dah.Give up sebab apa?Sbb dah macam-macam produk jerawat beli tapi jerawat tak setel-setel jugak.Ngaku lah..dah beratus-ratus korang habiskan duit untuk produk-produk kecantikan tapi masalah tetap sama kan?

OK..kami janji takkan cerita pasal produk.Korang semua kena baca sampai habis sebab kami nak bagitau korang kenapa produk yang korang beli tu ta berkesan untuk korang padahal banyak je testimoni customers korang tengok.

OK. 1 ja jawapannya..korang tak bunuh punca utama.Ya,taiko besar masih bermaharajalela.Korang bunuh tokan-tokan kecik je.Taiko besar hari-hari cari tokan baru. <<<< haha.faham tak ni? Ok baca lagi…

Macam ni,cerita pasal jerawat jeragat ni memang takkan habis sampai bila-bila sebab banyak sangat sebab musabab yang ada.Kenapa produk yang anda beli tak berkesan untuk anda? Sebab ubat tu just tackle 1 masalah.Contoh,punca jerawat sebab kulit berminyak.So,produk tu keluarkan bahan yang boleh kurangkan minyak di kulit.So,kalau anda memang berjerawat sebab kulit berminyak,memang berkesanlah.Kalau anda berjerawat bukan sebab kulit berminyak?? << Ok.korang dah jawab sendiri kan.TQ.Ini salah satu sebabnya.Ada lagi salah satu sebab.Ada lagi taiko yang anda kena bunuh.

Kita cerita satu-satu dulu ya.Sebab jerawat dan jeragat ni berbeza.Jeragat lagi senang setel.Kita setelkan yang berat-berat dulu.

Point pertama yang anda kena save dalam otak adalah CUCI BERSIH.Kebanyakan mereka yang berjerawat mereka suka sangat ‘TUTUP’ jerawat guna make up.Make up tebal-tebal sebab tak nak nampak jerawat.Sekarang banyak make up yang power-power yang memang berkesan tutup jerawat.Make up tak salah pun.Tapi perasan tak,jerawat anda semakin teruk.Yang paling tak best jerawat tinggalkan parut.uihhh sakit hati..sakitt hati..Sebabnya anda tak cuci habis make up anda.Make up kena cuci betul sampai habis.Macam mana nak cuci sampai? OK nanti kita carita…

Point yang kedua pula pasal SEL KULIT MATI.Untuk pengetahuan anda,anda belalah kulit macam mana pun,sel kulit anda akan tetap mati dan sel kulit baru akan lahir setiap 28 hari.So mana pergi sel kulit mati tu? Sel kulit mati masih di kulit anda.’Arwah’ ada di lapisan epidermis kulit paling atas sekali.Dan inilah antara sebab utama jeragat,jerawat,blackhead dan pori-pori anda bermasalah.

So,korang dah faham kenapa produk yang korang beli sebelum ni tak berkesan untuk korang?

pembentukan-jerawat

Yes point paling besar yang kami nak cerita kat sini adalah SEL KULIT MATI.Anda takkan dapat kulit yang cantik dan sihat selagi anda tak buang sel-sel kulit mati di kulit anda.Sebab tu lah anda asyik tukar produk dan marah penjual.Lepas tu,anda give up.Dah give anda mula minat make up plak.Anda make up tebal-tebal.Lepas tu tak pandai cuci bersih plak.So,korang nak salahkan make up plak?huhu

So,apa korang perlu buat?? Jawapannya..

SCRUB LAH!

singkirkan sel kulit mati anda guna ji-ji coffee scrub

Yes,scrub kulit anda.Lepas tu pakai lah produk apa-apa lepas tu anda pasti dapat rasa kesannya.Scrub sel-sel kulit mati di kulit.Cuci habis make up anda bila anda scrub.Ini semua pasti membantu untuk korang semua dapatkan kulit yang sihat dan cantik.

Ok,kami nak syorkan anda dengan 1 jenis scrub ni.Scrub ni bukan scrub biasa-biasa.Scrub yang yang dibuat daripada kopi.Dan scrub kopi ini bukanlah scrub  kopi biasa-biasa yang anda jumpa di pasaran.Sebab scrub kopi ini bukan sekadar kopi.Ia di campur dengan bahan-bahan premium organik yang pasti mencantikkan dan menyihatkan kulit anda.

Apa yang best pasal scrub ni adalah ia bukan dari kopi arabika yang biasa kita minum.Ia adalah dari KOPI PREMIUM USA yang sememangnya tinggi kandungan kaffein.Kemudian,diadun pula dengan bahan-bahan organik lain seperti RAW SUGAR,JOJOBA OIL,ARGAN OIL,OLIVE OIL,SHEA BUTTER,COCOA BUTTER dan VANILLA EXTRACT.

Sebab itulah kami cakap JI-JI COFEE SCRUB bukan COFEE SCRUB biasa-biasa yang pernah jumpa.Memang best lah.

Jom scrub kulit korang dan amalkan 2,3 kali seminggu.Confirm masalah kulit korang akan semakin sihat dan cantik.

TESTIMONI / FEEDBACK CUSTOMERS

KLIK SINI

HARGA ISTIMEWA UNTUK ANDA

HARGA BIASA : RM 60.00

HARGA PROMOSI OKTOBER : RM44.00 SAHAJA !!!

WHATSAPP

JI-JI JERAWAT/JERAGAT

KE

012-3377045