Hapuskan stretchmarks dan selulit

CERITA PASAL STRETCHMARKS DAN SELULIT MEMANG NGERI !

SAYA FIZA , ANAK SATU …

Ini pengalaman saya pasal stretchmarks dan selulit..

ji-ji coffee scrub malaysia-selulit-stretchmarks

Alhamdulillah,rezeki saya dan suami,saya dapat tahu yang saya mengandung seminggu lepas perkahwinan saya.(bunting pelamin lah ni hehe) .Memang syukur sangat-sangat.Akak-akak yang dah anak 3 atau 4 orang pun mesti dah ada pengalaman ni dulu kan.Seronoknya bukan kepalang.

Pengalaman saya dengan selulit dan stretchmarks di awal fasa mengandung tu belum jelas sangat.Tapi saya mula dihantui dengan jerawat.Fuh! untuk pengetahuan semua muka saya memang bermasalah jerawat sejak sebelum kahwin lagi.Tapi sejak mengandung ni bertambah-tambah pula.Hormon lah kot kan.Bintik-bintik di badan pun menjadi-jadi.

Kemudian,yang paling tak best skali bau badan pula macam berbau.Saya tak pasti itu perasaan saya atau tak.Saya tanya suami,suami cakap ‘memang ada bauuu’.Perghhh! 2 benda dah stress ni.Dah stress tu bertambahlah jerawat kan.Adoi

Haa..ini yang paling tak best.Seingat saya lah kan,waktu tu dalam 20 weeks ke atas.Saya dah mula nampak benda-benda yang tak best.Benda tak best tu bukanlah benda-benda mistik.Tapi selulit…yaaa selulittt!

Peha saya ni dah lah memang jenis besar sikit dulu.Tapi dengan semangat kental berzumba kat gym depan rumah kecik lah peha tu dan selulit pun kurang.Tapi sejak mengandung ni bertambah-tambah lah si selulit tu,Kalau korang kira,dah 3 benda buatkan saya stress kan.

Saya tak oleh duduk diam lagi dah.Saya kena buat sesuatu.Sebab badan saya pun dah mula gatal-gatal terutamanya di bahagian perut.Yelah perut tengah meregang kan.Barulah saya tau bukan senang mengandung ni,tak yah cerita hal lain.Bab ni pun dah buat kita stress kan.

Kemudian saya pun jumpa la akak ipar.Dia dah anak 3 orang je.Saya tengok dia ni rileks je.Makin beranak makin cantik.Sebelum ni nak tanya segan.Kali ni saya nekad tanya dia.

Then,sejak dari itulah saya dikenalkan dengan JI-JI COFFEE SCRUB.Mula-mula tengok tulisan tulis kopi macam nak gelak pun ada.Kopi minum pun boleh buat scrub ke..Tapi lepas saya cuba memang betul-betul best!Lagi best bila scrub ni organik dan sesuai lah untuk orang mengandung macam fiza.

masalah kulit ibu mengandung

Serius..bayangkanlah..baru 1 kali guna dah rasa best.Nak guna pun mudah je.Mula-mula basahkan muka atau badan kita.Kemudian,ambil beberapa cubit JI-JI COFFEE SCRUB dan scrub.gosok-gosok lembut..Gosoklah kat muka,ketiak,bahagian badan yang bermasalah selulit atau gatal-gatal tu.Lepas tu biarkan selama 10 minit.Sebab nak biarkan kandungan bahan-bahan organik premium dalam scrub tu meresap ke kulit kita.

Oh lupa nak cakap.JI-JI COFFEE SCRUB ni bukan macam kopi scrub biasa yang korang jumpa katpasaran tu.Sebab dia tak guna kopi minum or arabika tu.Dia guna kopi premium dari USA.Lepas tu bukan lah semata-mata kopi.JI-JI COFFEE SCRUB ada campuran bahan premium lain yang memang sangat-sangat baik untuk kulit.Antaranya RAW SUGAR,JOJOBA OIL,ARGAN OIL,OLIVE OIL,VANILLA EXTRACT,SHEA BUTER,dan COCOA BUTTER.Memang best gila-gila.

Kulit kering jadi lembap,gatal-gatal hilang,selulit pun makin pudar.Kemudian yang bestnya jerawat pun 1 kali guna dah kecut.Lagi 1 kita bila mengandung ni memang banyak sel kulit mati.Sebab tu la ketiak dan bahagian2 tertentu cepat gelap jadi hitam.So sental je dengan scrub ni terus selesai.Bau badan pun hilang.Nama pun kopi kan.

Cerita pasal stretchmarks pulak,semua akak-akak yang mengandung mesti risau pasal ni kan.Senang cerita tak dapat nak elak.Yang tak bestnya kalau stretch-marks tu pudar pun dia akan buatkan tona kulit tak sekata.Memang tak cantik.

Kalau macam tu,akak-akak wajib cuba JI-JI COFFEE SCRUB.Sebab fiza amalkan sejak mengandung lagi.Hasilnya,stretchmarks fiza memang cepat pudar dan hilang.Kulit jadi makin cantik dan gebu je.Siap ada orang cakap kulit macam mak datin selalu lepak SPA.haha.

So,tunggu apa lagi akak-akak semua.Cepat order JI-JI COFFEE SCRUB ! Amalkan ketika mengandung dan lepas bersalin.Memang best!

TESTIMONI / FEEDBACK CUSTOMERS

KLIK SINI

HARGA ISTIMEWA UNTUK ANDA

HARGA BIASA : RM 60.00

HARGA PROMOSI OKTOBER : RM44.00 SAHAJA !!!

WHATSAPP

JI-JI STRETCHMARKS/SELULIT

KE

012-3377045