Coffee Scrub Malaysia – JI-JI COFFEE SCRUB

Coffee Scrub Malaysia – JI-JI COFFEE SCRUB

Coffee Scrub Malaysia – JI-JI COFFEE SCRUB Coffee Scrub Malaysia paling best tak lain tak bukan yang diedarkan oleh JI-JI.MY iaitu Ji-Ji Coffee Scrub.Kenapa kami cakap macam tu?Angkat bakul sendiri? TIDAK.KAMI ADA SEBAB KUAT kenapa anda JI-JI COFFEE SCRUB...
Cara Mengunakan Scrub Muka dan Badan

Cara Mengunakan Scrub Muka dan Badan

[wpdevart_youtube]SyDJfY1_diM[/wpdevart_youtube] Bercakap pasal cara menggunakan scrub muka dan badan ini sebenarnya ada macam-macam cara dan mengikut kesesuaian tempat yang hendak di scrub.Jadi harini kami nak ceritakan beberapa cara menggunakan scrub muka dan badan...
Singkirkan sel kulit mati anda guna Ji-Ji Coffee Scrub

Singkirkan sel kulit mati anda guna Ji-Ji Coffee Scrub

Sel-sel kulit mati merupakan kebanyakannya punca masalah kulit. sel-sel kulit mati yang terkumpul di muka akan menyebabkan kulit menghadapi masalah besar. Jika rawatan yang betul tidak diberi kepada sel-sel kulit mati ia akan menyebabkan jerawat dan liang yang lebih...
Hilangkan badan berbau anda guna Ji-Ji Coffee Scrub

Hilangkan badan berbau anda guna Ji-Ji Coffee Scrub

Masalah badan berbau ni bukanlah perkara asing bagi kita rakyat Malaysia yang beriklim panas dan hujan sepanjang tahun ni.Tambahan pula sekarang ni kalau time panas tu memang panas betul.So,badan senang berpeluh dan menyebabkan bau. Bila dah berbau tu,kadang-kadang...
Apa itu vanilla extract?

Apa itu vanilla extract?

VANILLA EXTRACT  Vanilla adalah perasa yang dihasilkan dari bunga anggerik genus Vanilla.Vanillamerupakan sejenis tumbuhan keluarga orkid.terutama Vanilla planifolia “vanilla”diturunkan dari bahasa Spanyol, “vaina” .Tumbuhan ini pertama kali...