JI-JI COFFEE SCRUB – BODY SCRUB NO.1 MALAYSIA

Apa yang akan anda baca bukanlah mengenai coffee scrub biasa-biasa yang anda pernah jumpa di pasaran.Ji-Ji Coffee Scrub merupakan coffee scrub premium Malaysia yang baik untuk kulit anda.

PLAY VIDEO Ini – Anda pasti teruja

Ada banyak kajian yang dilakukan di negara Barat terutamanya di Brazil dan Australia berkenaan keberkesanan KOPI dalam merawat,mencantikkan dan membuatkan kulit kita jadi lebih sihat.Kebanyakan kajian menfokuskan campuran kopi dengan bahan-bahan tertentu mampu dijadikan sebagai exfoliator menyingkirkan sel-sel kulit mati atau penghapusan masalah-masalah kulit seperti selulit,jerawat,jeragat,daki,white head dan black head,bertindak sebagai antioksida dan lain-lain lagi bila dicampur dengan sesuatu bahan organik yang lain.

Walaubagaimanapun,pemilihan jenis kopi dan bahan-bahan campuran lain juga penting.Ini bagi memastikan kesempurnaan campuran tersebut berdasarkan manfaat dari setiap bahan itu.

Kami di JI-JI.MY telah meneliti dan menemui beberapa formula khas dan kami adunkan bahan-bahan tersebut secara organik dan jadikan ia dalam bentuk SCRUB.Ini kerana dengan SRUB,ia lebih mudah untuk amalkan,mudah diserap dan berikan kesan yang lebih cepat.

Jadi,kami bawakan KOPI PREMIUM yang terbaik dan berkualiti tinggi dari USA untuk kami adunkan bersama beberapa lagi bahan semulajadi lain seperti raw sugar,jojoba oil,argan oil,olive oil,vanilla extract,shea butter dan cocoa butter yang semestinya sangat baik untuk kulit.

Hasilnya,kami perkenalkan kepada anda body & face scrub terbaik di Malaysia….

JI-JI Coffee Scrub

Bahan-bahan Organik Premium yang terkandung dalam JI-JI Coffee Scrub :

Premium Coffee USA
  • KURANGKAN SELULIT
  • MENGANJALKAN KULIT
  • BUATKAN KULIT TAMPAK LEBIH MUDA
  • MENCERAHKAN KULIT
  • SEBAGAI EXFOLIATOR – SINGKIR SEL KULIT MATI

Argan Oil
  • MENCANTIKKAN KULIT
  • MELEMBAPKAN KULIT
  • MEMBANTU MERAWAT JERAWAT
  • MENGHALUSKAN KULIT

Raw Sugar
  • MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT
  • MEMBANTU RAWAT KULIT MEREKAH
  • MENINGKATKAN PENGHASILAN SEL KULIT BARU YANG SIHAT
  • KULIT JADI LEBIH ‘GLOW’
  • SEBAGAI EXFOLIATOR – SINGKIR SEL KULIT MATI

Shea Butter
  • BAIKI TISU KULIT YANG ROSAK
  • ANTIOKSIDA – KURANGKAN GARIS HALUS/KEDUTAN
  • MELEMBUTKAN KULIT
  • MEREMAJAKAN KULIT
  • MENINGKATKAN PENGELUARAN ‘COLLAGEN’

Jojoba Oil
  • PELINDUNG SINARAN UV
  • MEMBANTU MERAWAT JERAWAT
  • MELEMBAPKAN KULIT
  • MENGATASI MASALAH KULIT BERMINYAK
  • MEMBERSIHKAN KULIT

Cocoa Butter
  • MENGURANGKAN KEDUTAN
  • MENGURANGKAN LEBAM BAWAH MATA
  • ANTIOKSIDA – BUATKAN KULIT TAMPAK MUDA DAN SIHAT
  • PELEMBAP KULIT SEMULAJADI
  • SANGAT BAIK UNTUK KULIT SENSITIF

Olive Oil
  • MENGELAKKAN LIANG PORI-PORI TERSUMBAT
  • MELEMBAPKAN KULIT
  • MENINGKATKAN KESIHATAN KULIT
  • MEMBERSIHKAN KULIT DENGAN BERTINDAK SEBAGAI ‘EXFOLIATOR’

Vanilla Extract
  • BERTINDAK SEBAGAI ANTI-BAKTERIA
  • MENCEGAH JERAWAT
  • MEMBERSIHKAN KULIT
  • MERAWAT LUKA PADA KULIT
  • MENCEGAH KEROSAKAN KULIT DISEBABKAN OLEH PENCEMARAN DAN TOKSIN

Ia amat sesuai jika anda :

Risau dengan selulit yang semakin bertambah di perut,peha,leher terutamanya wanita yang lepas bersalin.

Stress dengan kulit yang merekah.

Kecewa kerana jerawat di badan dan wajah banyak walaupun dah cuba bermacam-macam produk.

Segan kerana lingkaran gelap di kulit anda.

Takut dituduh pengotor kerana banyak daki atau sel kulit mati.

Geram kerana masalah lingkaran hitam di bawah mata yang tak berkesudahan.

Sedih macam-macam dah buat, parut tak hilang-hilang.

Tension kerana kelihatan tidak segar dan tidak sihat.
Lesu kerana kulit kering.

ANTARA PELANGGAN SETIA KAMI! 

ANTARA TESTIMONI YANG KAMI TERIMA!

CARA GUNA JI-JI COFFEE SCRUB

1.Selfie atau ambil gambar tempat bermasalah (untuk bandingkan perbezaan)

2.Basahkan tempat yang nak discrub (muka/badan)

3.Ambil berberapa cubit,dan scrubbbb…gosok..gosok..lembutt (cubit secukup rasa)

4.Biarkan selama 5-10 minit (sambil nyanyi lagu Aida jebat or aiman tino)

5.Bilas dengan air sampai bersih.YEAY!

6.Tengok kulit anda dan rasa kelembutannya.

7.Tengok cermin dan cakap “WOW CANTIKNYA SAYEEE “

YA! SAYA NAK BELI!
BERAPA HARGA?

Coffee Scrub Malaysia – JI-JI COFFEE SCRUB

Coffee Scrub Malaysia - JI-JI COFFEE SCRUB Coffee Scrub Malaysia paling best tak lain tak bukan yang diedarkan oleh JI-JI.MY iaitu Ji-Ji Coffee Scrub.Kenapa kami cakap macam tu?Angkat bakul sendiri? TIDAK.KAMI ADA SEBAB KUAT kenapa anda JI-JI COFFEE SCRUB...

read more

Cara Mengunakan Scrub Muka dan Badan

[wpdevart_youtube]SyDJfY1_diM[/wpdevart_youtube] Bercakap pasal cara menggunakan scrub muka dan badan ini sebenarnya ada macam-macam cara dan mengikut kesesuaian tempat yang hendak di scrub.Jadi harini kami nak ceritakan beberapa cara menggunakan scrub muka dan badan...

read more